5 Handige Tips Om Van Je Telefoon Verslaving Af Te Komen

mobiele telefoon
Spread the love

Steeds meer mensen kunnen tegenwoordig niet meer van hun telefoon afblijven. Daarom hebben we voor jou hieronder 5 handige tips die jou erg goed kunnen helpen bij het weerstaan van de constante drang om je telefoon te pakken. Lees snel verder en je ontdekt hoe makkelijk het is.

Gebruik Je Smartphone Niet Als Wekker, Koop Een Echte

Als je je smartphone toch mee wilt nemen naar de slaapkamer, krijg je een aparte wekker. Als u uw mobiele wekker gebruikt, zult u in de verleiding komen om de sociale netwerken ‘s ochtends te controleren, zelfs vóór de eerste koffie. Toch liever gehecht aan je smartphone als wekker? Kijk dan eens naar een geweldige review over de Samsung Galaxy S8 op https://vergelijk-mobiele-telefoon.nl/samsung-galaxy-s8/ of toch misschien de wat goedkopere iphone 7, ga naar https://vergelijk-mobiele-telefoon.nl/iphone-7/ om hierover meer te lezen.

Koop Een Horloge Om De Tijd Te Checken

Evenzo lijkt het erop dat de tijd moet worden gecontroleerd. Iedereen die verschillende mobiele telefoonfuncties gebruikt en de voor dit doel bedoelde objecten uit hun leven verbant, kijkt natuurlijk veel vaker op zijn mobiele telefoon. We kennen het allemaal: Horloges zijn niet zo belangrijk meer, omdat we de tijd via de mobiele telefoon kunnen achterhalen. Overigens geldt hetzelfde voor navigatieapparatuur of bankbiljetten.

Probeer Eens Een Super Moeilijke Toegangscode

Om te voorkomen dat je constant kijkt naar mobiele telefoons, kun je een ingewikkelde ontgrendelingscode bedenken. Hoe moeilijker de code is, hoe beter je je smartphone-verbruik kunt aanpakken.

  • In het beste geval moet je de code noteren. Misschien voorkom je dat eerst, dat je te vaak aan de telefoon hangt – tenminste tot je de code uit je hoofd kent. En zolang u geen vingerafdrukscanner heeft of deze gebruikt.

Ga Eens Van Die Social Media Kanalen Af

Als u het aantal sociale netwerken vermindert, bespaart u tijd. Besluit bijvoorbeeld op Facebook of Twitter en verwijder de andere app van je smartphone. Als u beide niet wilt missen, kunt u ook alleen op de pc toegang krijgen tot een van de netwerken. Daardoor bespaar je een hoop tijd en weet je zeker dat je telefoonverslaving niet uit de hand gaat lopen.

Er Bestaan Handige Apps Tegen Verslaving

Ondertussen worden verschillende apps aangeboden om van verslaving aan mobiele telefoons af te komen en het verbruik te verminderen. Deze omvatten bijvoorbeeld online alarmen die u vertellen hoe lang u online bent geweest. Ouders kunnen deze apps onder meer gebruiken om in te stellen hoeveel uren hun kinderen op internet kunnen doorbrengen. Een heel andere optie is om de telefoon eenvoudig in vluchtmodus te zetten.

vergelijk mobiele telefoon aanbieder

Dit is de verbinding met de internet knipsel, maar er kunnen nog steeds foto’s worden gemaakt. Bovendien kunnen SMS en oproepen eenvoudig worden ontvangen. Natuurlijk werkt de vluchtmodus alleen met jou.De nieuwe generatie heeft de vluchtmodus sneller uitgeschakeld dan je zou moeten doen.

Voor De Erge Gevallen

Iedereen die zichzelf als serieus verslaafd aan mobiele telefoons beschouwt, kan worden geholpen door een prothese met een mobiele telefoon om hun verslaving onder controle te krijgen. De zogenaamde ‘geen telefoon’ is een zwart blok in de vorm van een smartphone.

  • Het heeft echter geen functies. Naar verluidt moet deze prothese verslaafden het gevoel geven dat ze hun mobiele telefoon bij zich hebben. Volgens het dagblad voelen verslaafden zich veel beter tijdens hun opname.


Spread the love