5 Redenen Om Te Starten Met Aandelen, Kun Je Deze Met Creditcards Betalen Of Moet Je Ze Via De Bank Aanschaffen?

Spread the love

Het hebben van aandelen biedt veel voordelen en met name kansen, hieronder hebben we de belangrijkste vijf voor je besproken: De eerste reden is waarschijnlijk het meest voor de hand liggend: Je kunt aandelen gebruiken om een ​​fortuin op te bouwen en je geld te verhogen. Ontdek hier alles over vermogensopbouw en de rol van aandelen. De verhoging van het eigen vermogen kun je ook doen middels een creditcard. Houd er rekening mee dat een creditcard niet onder een traditionele lening valt. Meer info op de website spaarbuidel.nl/creditcard/. Hier kun je eventueel ook meer informatie vinden over Visa creditcards.

Het Hoogste Rendement Behalen, Waar Moet Je Allemaal Op Letten?

creditcards en aandelenOm activa te kunnen bouwen, heeft u één ding nodig: rendement. Het rendement is het percentage dat uw geld verhoogt. Hoe meer rendement, hoe beter uw activa accumulatie. We weten niet welk rendement een bepaalde activaklasse in de toekomst zal opleveren. Maar dat is geen probleem.

Maar hoe zit het precies met aandelen? Kun je deze gemakkelijk aanschaffen met creditcards? Of moet je perse betalen via een beveiligde bankomgeving? Allemaal vragen die mensen hebben als ze beginnen met het handelen in aandelen. Het is dan ook slim om goed onderzoek te doen voordat je hier mee begint.

Verhoging Van Het Eigen Vermogen

Als je dat vanaf het begin wilt weten, moet je een vaste rente accepteren, bijvoorbeeld op de geldmarktrekening, die in het verleden meestal slechter was dan een variabel rendement. De verschillende beurzen van de wereld zijn de afgelopen decennia en eeuwen met gemiddeld 6 – 11% per jaar in lange termijn gemiddelde gestegen.

  • Let wel goed op, gemiddeld: zonder stock-picking, geen heen-en-weer handel, betere en slechtere markten.

Je Vermogen Beveiligen

De meeste mensen associëren aandelen met de mogelijkheid om rijkdom op te bouwen – en hoog risico. We praten meteen over het risico in de mythen. Hier is een interessant inzicht: In een studie van het Duitse BFZ vanaf het jaar 2017 werden thuiskantoren onderzocht, die – voor zover aangegeven – een vermogen van 300 miljoen euro en meer beheren. Zeg: superrijk.

  • Het grootste doel was het behoud van kapitaal, dus de veiligheid van activa. En welke beleggingscategorie had het grootste aandeel? Precies, aandelen. Bedrijven werken en bezuinigen, verbeteren en worden efficiënter. Als gevolg hiervan creëren ze waarde en kunnen ze lange termijnactiva beveiligen. En er is nog een ander beslissend voordeel.

Bescherming Tegen Het Alle Grootste Risico Met Aandelen

Het grootste risico voor uw vermogen zijn niet de waarde schommelingen van aandelen. Het grootste risico is de beveiliging die uw bankboekje suggereert.

  • aandelen creditcardAan de ene kant al. Je kunt vandaag € 100 storten en (hoogstwaarschijnlijk) die € 100 in tien jaar terugtrekken. Aan de andere kant niet. Want wat kunt u zich vandaag van 100 € veroorloven en wat kunt u zich binnen 10 jaar van dit geld veroorloven?
  • Prijzen stijgen gestaag, gemiddeld 2 – 3% per jaar. De Europese Centrale Bank streeft naar een inflatie van 2% per jaar. De prijzen stijgen, terwijl uw geld op het bankboekje niet meer wordt vermenigvuldigd – en zelfs bel- en termijndeposito’s hebben in de afgelopen 50 jaar nauwelijks vruchten afgeworpen .
  • Aandelen vertegenwoordigen bedrijfsaandelen, met andere woorden materiële activa. Inflatie verhoogt de waarde van activa. Dit maakt ze niet alleen relevant om assets te bouwen, maar ook om assets duurzaam te beveiligen.

Extra Inkomsten Vergaren Met Aandelen

De meeste mensen krijgen hun enige inkomen uit hun arbeidsinkomen. Op een gegeven moment wordt het arbeidsinkomen een staatspensioen. Als er iets gebeurt dat deze inkomens vermindert of volledig elimineert, zijn deze mensen financieel in de problemen. Het risico van een beroep op een enkel inkomen is enorm. Vooral als het gaat om de AOW, wiens toekomst te danken is aan de vergrijzende samenleving in de sterren. Door te beleggen in aandelen kunt u een vermogen opbouwen dat u meer zekerheid en een andere bron van inkomsten biedt: Hoe meer u investeert, hoe meer aandelen u bezit, hoe groter de uitbetalingen die u ontvangt. Afhankelijk van inkomen, spaarquote, vermogen en rendement, kan uw aandeleninkomen uw verdiende inkomen volledig vervangen.


Spread the love