Dagopvang voor je huisdier in Amerika, de oplossing voor iedereen

Spread the love

Toegegeven, huisdier dagopvang kan een mooie cent kosten met per dag kosten, variërend van $ 8 tot $ 35, afhankelijk van het type provider. Maar wanneer de voordelen van de dagopvang voor huisdieren worden overwogen, is elke dollar die wordt besteed aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van de huisdieren de moeite waard. Inderdaad, een huisdier dagopvang bedrijfseigenaar wordt een bondgenoot van zowel het huisdier als de eigenaar. De verzekering kan hierin een oplossing bieden.

Vanuit het oogpunt van huisdieren zoals katten en honden, biedt hun verblijf in het dagverblijf voor huisdieren de volgende voordelen:

Dieren kunnen lekker met elkaar spelen

Honden zijn gezellige dieren vanwege hun roedelhiërarchie, zowel in het wild als in huiselijke kring. Zonder socialisatiemogelijkheden, vooral met hun eigen soort, hebben honden meer kans om psychologische problemen te vertonen, zoals overmatig geblaf, ongepast springen en ongekarakteriseerde agressie, onder andere.

In het dagverblijf voor honden hebben honden volop mogelijkheden om te socialiseren met hun eigen soort in een veilige en zekere omgeving. Plus, het personeel zal hun afdelingen voorzien van het juiste speelgoed, schema’s opstellen voor speeltijd, en daadwerkelijk spelen met de honden. Dit betekent dat uw huisdieren zullen genieten van de voordelen van zowel de honden als de menselijke socialisatie.

Oefenen voor de hond is goed voor de gezondheid

Honden hebben voldoende beweging nodig om hun geest en lichaam zo gezond mogelijk te houden. Opgesloten zitten in huis is zeker geen manier om te genieten van lichaamsbeweging voor uw huisdieren. De oplossing: Regelmatige aanwezigheid in een dagverblijf voor huisdieren. De medewerkers zijn goed getraind om hun afdelingen te voorzien van de juiste soort beweging voor de juiste periode in de juiste omstandigheden. Zo heeft een Boston terriër bijvoorbeeld weinig behoefte aan lichaamsbeweging, terwijl een Australische hond zware lichaamsbeweging nodig heeft om in topconditie te zijn.

De juiste voeding is altijd aanwezig

Honden worden ook voorzien van de juiste voeding voor hun specifieke behoeften en wensen, waarvan de specificaties worden verstrekt door hun eigenaren. Het personeel zorgt voor de medicijnen, indien nodig, volgens de instructies van de eigenaar. Natuurlijk zijn het niet alleen de honden die profiteren van de dagverblijven voor huisdieren. Als eigenaar van een huisdier geniet u van een gerust hart in de wetenschap dat uw huisdieren veilig en gezond zijn in de handen van het personeel. U zult dan in staat zijn om boodschappen te doen, zich te melden op kantoor en andere taken uit te voeren die u mogelijk hebt uitgesteld in afwachting van een betrouwbare oppas voor uw huisdier.

 

Met zulke voordelen is het geen verrassing dat een dagverblijf voor huisdieren tegenwoordig een goed bedrijfsmodel is. Hou er wel rekening mee dat niet elke hond of kat geschikt is voor de dagopvang van dieren. Zorg ervoor dat u uw huisdieren voldoende tijd geeft om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving en kijk vervolgens of het inderdaad gezond, gelukkig en veilig is in het centrum. De truc is om het beste centrum te kiezen voor de behoeften van uw huisdieren, dus zoek naar een schone omgeving, deskundig personeel en geldige licenties.


Spread the love

Related Post