Hoe je nu het beste kunt communiceren met jouw smartphone

Spread the love

Een Smartphone in de hand belichaamt de communicatie in het digitale tijdperk. U hoeft niet langer uw tijd te plannen om informatie te krijgen. Met internettoegang op uw Smartphone kunt u gegevens (een bericht, een afbeelding, een afbeelding, muziek) versturen en kunt u geavanceerde gegevens, die u hebt gemaakt of vastgelegd, aan die communicatie toevoegen. U kunt ervoor kiezen om toegang te krijgen tot de gegevens die naar u worden verzonden wanneer het u uitkomt. De Smartphone biedt u de keuze, en u kunt ervoor kiezen om deze te gebruiken om uw leven efficiënt te beheren. Toch doen de meeste mensen dat niet.

Veel mensen pakken direct de smartphone erbij

De meeste actieve gebruikers van Smartphones kiezen voor een onderbreking wanneer de telefoon hen signaleert dat er nieuwe gegevens zijn aangekomen. Vooral wanneer er contact wordt opgenomen door een vriend die een opmerking heeft gemaakt, een nieuwe chatdraad heeft gestart, een grappige grap of afbeelding heeft toegevoegd, of een hint van een roddelupdate, stoppen de meeste Smartphone gebruikers een gesprek met een echte persoon om hun Smartphone in te schakelen.

Mensen zijn in het bewegend verkeer gelopen terwijl ze zich concentreren op de trivia die iemand hen op hun smartphone heeft gestuurd. De Smartphone is uitgegroeid tot de favoriete plek in de industrie om u te voorzien van een oneindige keuze in hoe te communiceren.

Levensverhalen kunnen voortaan gemakkelijk verteld worden

Vertel je levensverhaal aan familie, vrienden en vreemden op Facebook. Gebruik Snapchat als je niet wilt dat je moeder de nieuwste YouTube-video ziet die je hebt gepost. Organiseer je foto’s op een Pinterest Board. Tweet een reactie op Twitter. De meeste smartphone-gebruikers gebruiken actief vier of meer applicaties (apps) op hun smartphone die hen in staat stellen zich te engageren op de social media sites waar hun vrienden rondhangen.

Als Paul Revere een Smartphone had, zouden we op school hebben geleerd over Paul Revere’s Google, post en tweet omdat hij nergens naartoe had hoeven rijden. De Smartphone, een paradigmaverschuiving in communicatie, kan je leven onderbrengen.

Het moet alleen verbetering bieden

Een communicatiemiddel moet je leven verbeteren, niet worden. In het tijdperk van de zeilen, schepen geleverd schriftelijke communicatie door het varen over grote lichamen van het water. Een scheepskapitein kan communiceren vanaf de kust (of naar een ander schip) door gebruik te maken van de semafoor van de vlag om de tijd die nodig is om een schriftelijk bericht af te leveren te verkorten. Draadloze telegrafie, toegepast in de late 19e eeuw, verschoof ook het paradigma van de communicatie. Daarmee kon het schip een communicatie leveren zonder te varen. Stel je de tijd, kosten en moeite voor die bespaarde. Kijk ook eens naar je smartphone op die manier. Gebruik uw Smartphone zoals bedoeld om meer waarde uit uw dagelijks leven te halen.


Spread the love

Related Post