Paar handige tips waardoor je langer kunt doen met jouw iPhone

Spread the love

De mobiele telefoons van Apple zijn uniek op hun eigen manier. Het meest opvallende aan het merk is dat het wordt geleverd met zijn eigen unieke besturingssysteem iOS, wat betekent dat er functies zijn waar alleen iPhone-gebruikers van kunnen genieten. De mobiele telefoons staan ook bekend om hun hoge kwaliteit; dit is een high-end merk en het is zeer onwaarschijnlijk dat er een goedkope telefoon onder zit.

Na het uitgeven van een aanzienlijk bedrag aan uw iPhone, is het minste wat u kunt doen, dat u er goed voor zorgt dat u de functionaliteit en de superieure kwaliteit van uw iPhone kunt behouden. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, omdat eenvoudige verzorgingstips ervoor kunnen zorgen dat het toestel in de beste conditie blijft om zo lang mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

Gebruik altijd een screenprotector

Net als elke andere telefoon kan uw high-end Apple mobiele telefoon krassen of beschadigingen oplopen. Met behulp van een display protector kunt u uw display eenvoudig zo goed als nieuw houden. Een transparante folie kan alles zijn wat u nodig heeft om het display te beschermen en u kunt dit af en toe laten vervangen om het er goed uit te laten zien.

Doe een hoesje om de iPhone heen

Als u de folie liever niet op het display plaatst, dan kunt u uw telefoon in een hard case krijgen die er perfect in past. Er zijn hoesjes voor alle iPhone-modellen beschikbaar en ze maken geweldige aanvullingen, omdat ze alle misbruik namens je telefoon nemen. Met uw telefoon geknapt in een hoesje, hoeft u zich geen zorgen te maken over uitglijden en zelfs als het uitglijdt, wordt de kans op grote schade sterk geminimaliseerd. Sommige gevallen worden geleverd met verhoogde hoeken, zodat het scherm geen enkele impact heeft, zelfs niet wanneer de telefoon valt.

Op de juiste manier jouw telefoon opladen

Dit betekent dat u uw telefoon niet te veel hoeft op te laden, wat er ook gebeurt. Het is het beste dat u een oogje op uw iPhone houdt tijdens het opladen, zodat u de verbinding kunt verbreken zodra deze volledig is opgeladen, anders kunt u uiteindelijk uw batterij overbelasten en oververhitten. Nog steeds op te laden zorg ervoor dat u alleen goedgekeurde iPhone lader te gebruiken en krijgen originelen als je nodig hebt om te vervangen.

Terwijl autoladers erg handig zijn, is het het beste dat u ze niet gebruikt als uw primaire lader. In het geval dat u een autolader moet gebruiken, moet u de telefoon loskoppelen bij het starten of afsluiten van uw auto, omdat stroompieken schadelijk kunnen zijn.

Laat je telefoon niet in contact komen met water

Vocht en water is niet alleen een vijand van je iPhone, maar van elke andere telefoon. Laat het niet achter in gebieden met veel vocht, zoals afgesloten zwembaden en badkamers, want die kunnen uiteindelijk schade veroorzaken. Het is het beste dat u hem achterlaat in plaats van het risico van waterschade. In het geval dat er vocht in de telefoon komt, verwijder dan onmiddellijk de batterij en plaats uw telefoon in ongekookte rijst; het zuigt al het water op, zelfs in gebieden die moeilijk te bereiken zijn.


Spread the love

Related Post