Waar moet je op letten bij een huisdierenverzekering?

Spread the love

De zorg voor uw huisdier gaat verder dan het geven van voedsel en onderdak; zorg ervoor dat het gezond en goed onderhouden is. Als eigenaar is het uw verantwoordelijkheid om uw kat of hond mee te nemen voor regelmatige controles en zelfs een huisdierverzekering aan te vragen. U moet er zeker van zijn dat hij de juiste vaccinaties en medicijnen krijgt als hij ziek is. Dit alles met een prijs, maar de zekerheid dat uw geliefde dier veilig is, zal het allemaal zeker verslaan.

Als u op zoek bent naar de beste medische diensten voor uw huisdier, moet u zich ervan bewust zijn dat het ook duur kan zijn. Een aangekocht plan helpt u deze kosten te betalen en biedt de beste gezondheidsvoordelen voor uw lieve dieren. Maar welke factoren moet u zoeken in een verzekeringsplan?

De kosten van de huisdierverzekering zijn vaak laag

Wanneer u beslist voor welk plan u gaat, moet u er zeker van zijn dat het u de beste dekking en diensten biedt. Het moet ook budgetvriendelijk zijn. Als het bedrijf hoge uitbetalingen biedt, moet u kijken naar de kosten. Moet u uw aftrekposten verhogen om er genoeg geld voor te hebben?

Uitbetaling van kosten

De maximale uitbetaling is het hoogste bedrag dat door de verzekeringsmaatschappij wordt vergoed. Er zijn vijf verschillende categorieën.

Jaarlijks – Dit is het bedrag dat de maatschappij jaarlijks aan u wil terugbetalen. Maar als u de hoogste jaarlijkse uitbetaling bereikt, krijgt u de resterende maanden van het jaar niet terugbetaald.

Levensduur – Dit is de vergoeding die het bedrijf u geeft terwijl uw huisdier nog in leven is. Maar als de maximale levenslange uitbetaling wordt bereikt, krijgt uw dier geen dekking meer van het bedrijf.

Per incident – Dit is het geld dat wordt terugbetaald voor elke ziekte of verwonding die wordt opgelopen. Als deze uitkering wordt bereikt, krijgt het dier geen vergoeding meer voor de specifieke ziekte of het ongeval.

Vooraf vastgesteld uitkeringsschema – Dit is de vergoeding die wordt gegeven op basis van het vermelde schema.  Voordat u een regeling met deze uitkering krijgt, dient u elk uitgeschreven vergoedingenschema te controleren.

Per lichaam – Verwijst naar de afrekening voor elk lichaamssysteem zoals het zenuwstelsel, de luchtwegen en het spierstelsel van het lichaam.  Als de limiet wordt bereikt, zal er geen compensatie meer zijn voor dat specifieke lichaamssysteem.

Hoe zit het met de dekking?

Ze hebben betrekking op verschillende verwondingen en ziekten.  Als u het beste voor uw metgezel wilt, moet u ervoor zorgen dat het de essentiële onderdelen zoals medicatie en voedsel omvat.


Spread the love

Related Post