Wat is de belangrijkste verzekering die je kunt hebben in Amerika?

Spread the love

Velen zullen door het leven gaan om te verzekeren wat voor hen zo belangrijk is. Ik weet zeker dat je een aantal van hen kunt noemen: Auto/Home/Boat/juwelen/computers/bedrijven/etc. Op het moment van declareren verwacht je dat ze presteren en een vervanger krijgen of dat ze je in ieder geval weer terugbrengen naar waar je was.

Om deze dingen te hebben waar je van houdt, moet je een inkomen produceren. Dit is belangrijk omdat er een inkomen nodig is om al het andere te hebben, inclusief het onderhouden van uw gezin. Maar mensen nemen het voor lief. Hoe ga je de huidige levensstandaard van je gezin op peil houden als je te ziek wordt of pijn hebt om te werken? Als je je inkomen niet beschermt, kun je alles verliezen.

Statistisch gezien is 62 procent van de faillissementen in Amerika te wijten aan medische faillissementen. Toch had driekwart van hen een ziektekostenverzekering ten tijde van het begin van de ziekte*. Dus als ze allemaal een ziektekostenverzekering hadden, was de ziektekostenverzekering dan de oorzaak van het probleem?

Vaak zijn ziekte kosten rekeningen erg duur

De medische rekeningen stapelden zich op en waren niet meer te betalen. De meeste mensen zullen de ziektekostenverzekering de schuld geven van de oorzaak. Dit is deels omdat we te veel de gewoonte hebben om het symptoom van het probleem vers te behandelen om tot de wortel van het probleem te komen.

Als u had inkomen komen op een maandelijkse basis, zodat u kunt gaan voor de behandeling, zou dat helpen bij het beheer van de medische rekeningen stapelen zich op? Natuurlijk zou dat helpen. Wat is je plan om ervoor te zorgen dat je een inkomen hebt als je te ziek of gekwetst bent om te werken?

Als u een keuze had, zou u het werk verlaten om u te concentreren op uw gezondheid of zou u blijven werken terwijl u behandeld wordt?

De beste keus is toch wel voor de hand liggend

Laten we dieper graven… wat als je gedwongen wordt om verlof te nemen om je te concentreren op je gezondheid en je leven ervan afhangt? Zou u toch blijven werken? De kans is groot dat je vrijaf zou nemen. Geen enkel bedrag is zo belangrijk als je leven op het spel staat. Of wel?

Hoe ga je die rekeningen betalen, eten op tafel houden, kleren op de rug van je opgroeiende kinderen en een dak boven ieders hoofd houden?

Dit is een vraag die de meesten niet aan de orde zullen stellen, of er zelfs maar aan denken. Je kunt het je niet veroorloven om je vermogen om een inkomen te verdienen niet te verzekeren, en dat komt omdat je leven er wel van afhangt.

Het verzekeren van je vermogen om een inkomen te verdienen zou bovenaan de lijst moeten staan met andere belangrijke verzekeringsprogramma’s. Het zou gemakkelijk genegeerd kunnen worden omdat je nu werkt, maar op een dag zal dat veranderen. Je bent niet onsterfelijk.

Veel mensen kunnen op latere leeftijd niet meer werken

1 op de 3 mensen zal zijn vermogen om een inkomen te verdienen voor de leeftijd van 65 jaar** verliezen. De kans is groot genoeg dat jij het bent, op een dag. Maar omdat je er geen onmiddellijke pijn van voelt, is het makkelijker om het uit te stellen.

Het beleid van uw huiseigenaar betaalt u niets als u te ziek of gekwetst bent om te werken. Sommigen zullen zeggen “hoe zit het met de levensverzekering”. Misschien. Als je het goed gepland hebt, zou het kunnen. Anders zou de levensverzekering een overlijdensverzekering moeten heten. Meestal kan het maar één keer gebruikt worden en je bent niet eens degene die het ontvangt.

Het herzien en uitvoeren van een verzekering om uw inkomen te beschermen is tegenwoordig zo belangrijk. Het is zo belangrijk, het zou het belangrijkste verzekeringsprogramma moeten zijn dat u moet hebben. Uw leven kan er immers van afhangen.


Spread the love

Related Post