Wat kun je verwachten van een handicap advocaat

Spread the love

Bij het omgaan met een handicap zijn er zoveel procedures die door de federale overheid worden vereist bij het indienen van claims, zodat u de uitkeringen kunt krijgen die u terecht verdient. Het is een ervaring die fysiek en emotioneel kan worden afgevoerd. Juridische ondersteuning van uw handicap advocaat kan blijken te zijn zeer gunstig in deze moeilijke tijd in je leven.

De advocaat is verantwoordelijk voor het helpen van u met het claimproces, zodat uw leven terug kan gaan naar de normale gang van zaken. Hoewel handicap advocaten de zaken op verschillende manieren behandelen, zijn er veel overeenkomsten in de aanpak die ze gebruiken om de zaken te ontwikkelen en te beheren in gereedheid voor de hoorzitting. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste dingen die u van uw advocaat mag verwachten.

Een strak en duidelijk interview

Wanneer u contact opneemt met de advocaat voor vertegenwoordiging, is het volgende wat ze zullen doen, het plannen van een eerste gesprek met u. De advocaat kan naar u toe komen en het hoofddoel van het gesprek is om alle basisfeiten met betrekking tot de zaak te krijgen. De feiten zijn wat zal worden gebruikt om een zaak te ontwikkelen met behulp van een aanpak die hogere succespercentages in uw voordeel heeft. Het interview kan telefonisch of fysiek plaatsvinden. Als de zaak een hogere kans heeft om te winnen dan zal de advocaat meer dan bereid zijn om u te vertegenwoordigen.

Medisch bewijs moet verzameld worden

Zodra u de advocaat met uw zaak vertrouwt, moet u de medische privacyverklaring ondertekenen, waardoor ze toegang krijgen tot uw medische dossiers. Na het bekijken van de medische dossiers zal de advocaat bepalen of er behoefte is aan andere aanvullende tests om de winkansen van de vordering te verhogen.

De sociale zekerheid dicteert de onderzoeken die moeten worden genomen voor een handicap en de advocaat kan vragen om een consultatief onderzoek te plannen met een van hun artsen of u kunt toestemming krijgen om het onderzoek privé te laten doen. De betrokken artsen zullen ondersteunende verklaringen over eventuele functionele beperkingen aanbieden en de advocaat zal beslissen wat te doen met eventueel slecht bewijs dat uiteindelijk de zaak zou kunnen schaden en ook beslissen welke medische dossiers het meest relevant zijn om in te dienen.

De hoorzitting is niet zomaar iets

Zodra alle documenten klaar zijn en de datum van de hoorzitting nabij is, zal uw advocaat u beginnen voor te bereiden op de hoorzitting. De communicatie voorafgaand aan de hoorzitting is van groot belang omdat het u een idee geeft van hoe de zaak zal worden gevoerd en u ook leert hoe u de vragen die mogelijk worden gesteld, kunt beantwoorden. De advocaat neemt de gemeenschappelijke vragen met u door. Sommige van de vragen kunnen gênant zijn en als u niet zeker bent van hun relevantie kunt u altijd vragen dat de advocaat duidelijk maakt waarom u die vraag moet beantwoorden en hoe het de zaak helpt.

Probeer getuigen te vinden

Getuigen die in een hoorzitting mogen getuigen, kunnen de zaak helpen of schaden. Daarom zal uw gehandicapte advocaat verantwoordelijk zijn om te beslissen welke getuigenverklaringen nodig zijn om de zaak te winnen en of er überhaupt getuigen aanwezig moeten zijn in de zaak. Zorgverleners en voormalige werkgevers maken potentiële getuigen.

Een handicap advocaat San Diego kan u helpen een claim te winnen als ze concurrerend genoeg zijn. Zoek een advocaat met uitgebreide ervaring in het gebied en een die bekwaam genoeg is in het ontwikkelen en beheren van uw zaak.


Spread the love

Related Post